janne masalin
17.2.2023 julkaistaan kakkosalbumi, josta on julkaistu kolme singleä.

Kolmas single Tuun sua vastaan (27.1.2023) haastaa ajatuksen siitä voiko isossa bailubiisissä olla kolminäytöksinen leffan muotoon kirjoitettu teksti. Biisi kertoo nykyaikaisen ja tulkinnoille avoimen pettämistarinan, jonka kliimaksina kuullaan seksiähinöistä ja -kikatteluista koostettu riemukas soolo.

Elää (18.11.2022) on Tuomas Norvion kanssa Lion king -hengessä tuotettu mahtipontinen synavyörytys, jonka musavideon on ohjannut palkittu (mm vuoden nuori kuvataiteilija 2019) sekä kansainvälisesti laajalti menestynyt nykytaiteilija Nastja Säde Rönkkö. Marrasharmaalla autoradalla kuvattu video on kaunis, empaattinen ja pöhkö kuvaus virnistelyn voimasta, sen avulla maailman taakasta havahtumisesta, läheisyydestä ja ystävyydestä. Videolla esiintyy Masalinin seurassa Tundramatiksin toinen ydinhahmo sekä sittemmin myös mm Maija Vilkkumaan yhtyeen rumpali Ilkka Tolonen.

Kun päätyy paikalleen (26.1.2021) on syna-arpeggioissa junnaava yöllinen kuvaus vastuuttomasta bootie callista, joka kääntyykin yllättäen oman paikan löytämiseksi. "Luurangot kaapista kolisee, ja sotkee lakanat, tanssii pirut ja enkelit, ku pomppii pakarat". Se on häpeilemättömän pakahduttava anthemi niille, jotka diggaa rakkaudesta!

listen on spotify

music videos

Keväällä 2020 julkaistun Yhdessä olemme alasti -sooloalbumin singleistä On yö päätyi kuukaudeksi YleXin radion soittolistalle, Gospel sumun keskellä voitti Radio Suomen Levylautakunnan ja Tuuliajolla soi tiuhaan mm YleXillä, Radio Helsingissä ja Bassoradiossa.

Keikkakokoonpanossa on Masalinin laulun, harmonikan ja koneiden lisäksi rumpali Aleksi Kinnunen, kitaristi Lauri Kallio sekä vielä nimeämätön basisti tai kosketinsoittaja.

Kuvat Miikka Pirinen, Sakari Piippo (yllä oleva kuva)
Levy-yhtiö Roihis Musica
Keikkamyynti Fullsteam Agency

Download
press
Download
tech rider